Χάλασε η μπαταρία του Laptop

Χάλασε η μπαταρία του Laptop

Η μπαταρία του laptop χάλασε μετά από λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης. Διαρκεί μόνο 5 λεπτά με πλήρη φόρτιση. Μπορεί να διορθωθεί;

Θα ήθελα να μάθω πόσο θα κόστιζε η επισκευή της μπαταρίας του φορητού μου υπολογιστή.

Η μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή μπορεί να έχει αδειάσει και πρέπει να αντικατασταθεί. Ωστόσο, προτού αποφασίσετε να αγοράσετε μια νέα μπαταρία, σας συνιστούμε να μας στείλετε μια φωτογραφία της μπαταρίας και να κάνουμε διάγνωση για εσάς.

Αν το πρόβλημα δεν είναι με την ίδια την μπαταρία αλλά με κάποιο άλλο εξάρτημα του φορητού σας υπολογιστή, τότε θα χαρούμε να το επισκευάσουμε δωρεάν αν είναι δυνατόν ή τουλάχιστον να προσφέρουμε μια πολύ προσιτή τιμή, γιατί θέλουμε όλοι να μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες μας!

Έχω ένα παλαιότερο μοντέλο φορητού υπολογιστή Hp. Η μπαταρία έχει χαλάσει και λαμβάνω ωριαίες εκτιμήσεις για το πόσο θα αντέξει η μπαταρία με πλήρη φόρτιση.

Αξίζει να αντικαταστήσω την μπαταρία;

Αν έχετε ένα παλαιότερο μοντέλο φορητού υπολογιστή Dell και η μπαταρία έχει χαλάσει, ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει να αντικαταστήσετε τη μπαταρία. Η απάντηση είναι ναι, αλλά πριν μπούμε σε αυτό ας μιλήσουμε για το τι συμβαίνει όταν η μπαταρία ενός φορητού υπολογιστή πεθαίνει. Η επισκευή laptop hp είναι μια διαδικασία που την αναλαμβάνουν ειδικοί τεχνικοί. Μετά τον έλεγχο του λάπτοπ θα σας δώσουν αναλυτικές πληροφορίες για τα επόμενα βήματα.

Διαβάστε  Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο

Το πιο ακριβό μέρος οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή είναι η οθόνη του (η οθόνη LCD), οπότε οι κατασκευαστές τείνουν να κερδίζουν τα χρήματά τους από την πώληση φθηνών εξαρτημάτων, όπως πληκτρολόγια και ποντίκια. Το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες: συχνά πωλούνται ως μεταγενέστερη σκέψη από εταιρείες που θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα έχουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για το χρήμα τους όταν έρθει η ώρα για αναβαθμίσεις ή επισκευές στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας.

Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές τρίτων στο διαδίκτυο σε λογικές τιμές -και ακόμη και μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε ενδεχομένως να επισκευάσετε μία μόνοι σας- αν κάτι πάει στραβά με κάποιο από αυτά τα εξαρτήματα, τότε περιμένετε ότι και τα δύο (ή και τα τρία) θα πρέπει να αντικατασταθούν αμέσως- διαφορετικά τίποτα άλλο δεν θα λειτουργεί πλέον σωστά!

Η μπαταρία δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί από την μπαταρία: η μπαταρία του φορητού υπολογιστή μου πέθανε μετά από λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης. Διήρκεσε μόνο 5 λεπτά με πλήρη φόρτιση. Ρωτήστε τον τεχνικό σας για την επισκευή του laptop καθώς μπορεί να υπάρχουν κι άλλα προβλήματα.

Μπορεί να επιδιορθωθεί;

Η απάντηση είναι όχι!

Η μπαταρία δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τον φορητό υπολογιστή και πρέπει να αντικατασταθεί ως ενιαία μονάδα, εάν αποτύχει ή αδειάσει.

Η μπαταρία της μπαταρίας δεν μπορεί να αντικατασταθεί:

Η μπαταρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί και σας συνιστούμε να αγοράσετε αμέσως καινούργια.

Συμπερασματικά

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, παρακαλούμε αφήστε τα παρακάτω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *